Інтернет
В п’ятницю розширили ми свій канал до 256 кбіт/с. Дорого, але надійно. І тепер працювати стало зручніше і приємніше. Навіть став пісеньки закачувати по вихідним. Давно цього не робив. Пора поповнювати свою фонотеку.
Невезучий день
Почну з того, що день цей почався навіть зовсім не погано. Зібрався і пішов на роботу програмувати. І тут вся це добре, що було закінчилось. Я цілий день просидів за проблемою, яку так і не зміг вирішити. Скажете – буває і не таке. Такого не буває. Це вперше. Щоб все було очевидно, а помилки знайти не можу і все тут. Вже і переписував стільки коду – і даром. Щоб розвіятися – зіграв козаків. Програв. Ввечері пішов з друзями на пиво, зіграли в джокера – програв. Явно не мій день. Розстроївся. І не тому, що в мене не вийшла програмка, і зовсім не тому, що програв. А тому, що цілий день я м’яко кажучи, просадив.
Трохи піднімає настрій пиво і поїздка додому вечірнім містом і гарною музикою.
Будемо сподіватись на кращі дні!
Життєвий афоризм
Если общий обзор налоговых законов еще вызывает смутные мысли типа: "Ни х%я себе...", то детальное их изучение уже вызывает конкретную
мысль: "Х%й вам!".
Карпати
Їздив на свята у село у Львівську область до рідні. Було багато приємних моментів і т.д. Дорога стала кращою – полатали. Встановив рекорд – повернувся звіди за годину 45 хв. Вирахував, що моя беха не так вже й багато жере (6-6,5 л/100 км), що теж приємно. Погуляли і вирішили залишитися там на ночівлю. Не вистачало одного койко-місця, почали тягнути сірники хто буде спати на «розкладушці». Думаю ніхто не сумнівається, що з моїм везінням, на цій біді прийшлося «відпочивати» саме мені. :)
Вибрані фото тут.

А це фото мені трохи нагадує фото із Windows ME ;)

Updated P.S. Між іншим - це 100 запис у ЖЖ.

Христос воскрес!
Сакура
Погода
Ну і як вам ця погодка?
Часто обідаю у „Венеції” і приходиться чути розмови голосного власника. Так от, приблизно тиждень назад він завіз близько 30 машин піску на пляж, що штучно створюється на місці. І не простого, а морського. Пішли дощі і річка почала підніматися. Сьогодні до того самого піску залишилося сантиметрів 50. Що буде через ніч? Якщо буде річка далі підніматися – комусь не позаздриш...
Обережно
Кілька днів тому, прийшов додому і зайшов тільки завдяки сусідам, які відкрили перші двері в квартиру. Справа в тому, що замок в перших дверях був зламаним. Не повністю, але виглядало все так, що хтось пробував підібрати ключ (напівкруглий, не знаю як правильно називається такий тип замків). Замок прийшлося розібрати повністю, щоб налагодити. Були прикмети прикладання значної сили. Взявши до уваги всі деталі прийшли до висновку, що нас хотіли пограбувати. До речі, тепер пішла ціла серія пограбувань квартир. Це не чутки, а реальні факти. Нещодавно був випадок - в одному під’їзді обікрали три квартири за один день. Так що перевіряйте свої „гейти”.
Записів: 1613 Коментарів: 2322 Фотоальбомів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.