Життєвий анек
Поступово повертаюсь до нормального життя.
От вам життєвий і актуальний анекдот:
На узліссі їжачок підходить до мишки та вручає їй букет квітів.
Мишка (примружившись): Хм, це мені?
Їжачок: Тобі!
Мишка: Мдя.... щось я не збагну, в чім тут підйобка.
Їжачок (обурено): Блін, та подивись навколо! В повітрi пахне
весною, сонечко сяє, сніг тане, струмочки дзюрчать...
Душу переповнює радість, хочу поділитися своїми
почуттями з тобою в такий спосіб!
Мишка (беручи букета): Оно, конєшно, дякую... Але, про
всяк випадок... іди ти на х%й!
«Время смотрит тихо с призрением…»
Не витримала газета пресингу і пульс її зупинився. З великим жалем констатую факт смерті друкованого видання «Вісник». Це був хороший проект і з великими перспективами. Але… Ми стали на дорозі нової влади, якій ні ми, ні вона нам не симпатизуємо. Це дуже м’яко сказано. Та й я не про те. Я про газету. Жаль, жаль і колектив, який хоч був і не великий, але дружній і класний. Крім однієї людини, не враховуючи мене, всі залишаються при роботі. Але та людина ще студент, тому і її можна вважати зайнятою. Інтернет видання поки-що живе. А я маю купу часу щоб подумати про майбутнє…
Мобільний GPRS – дорогий GPRS
В силу обставин і неможливості нормально жити без Інету, вже день третій використовую Інтернет від UMC. Інтернет хороший. Читаю новини і спілкуюсь по ICQ. Але є один великий мінус – здирають за нього «по повній» і не зрозуміло коли. Я принципово не переходжу на контракт, оскільки препейд залишає хоч якусь можливість контролю за станом рахунку. Принаймні, поповнивши рахунок 30-ма гривнями, тебе не ошукають більш ніж на цю суму.
Подивився пропозиції інших операторів – різниця 50 коп. Найдешевше, здається у «Мобі». Висновок – дорого користуватись цією послугою. Принаймні для мене точно.
День народження
Відфестивалили ми вчора день народження. Навіть два. Один із них – мій. %) Мені вже 25. Було багато приємних подарунків і поздоровлень. А ще багато смс-сок і дзвінків від «старих» друзів. Дуже приємно. Дякую!
P.S. Перед тим як лягати в лікарню, прийшлося брати направлення із воєнкому (ну не довбана країна?), але це окрема історія. Так от, там сказали, що чекають мене після 2-го березня з двома фото в 37 кабінеті. Хто ще не зрозумів – я отримаю свій воєнний квиток! 0:)
Новий рекорд
Вчора моя газета поставила новий рекорд по відвідувачам. Зафіксовано 1140 унікальних хостів. До речі, напротязі тижня планка нижче 900 не опускалася. Сподіваюсь, що і не буде. Якщо мою "лавочку" взагалі не прикриють за політичні погляди.
А тут просто цікавий фотоматеріал з комантарем...
Вас ще не викликали? Тоді УБОЗ іде до вас…
Я вже писав, що моїх друзів і колег викликали у різні правоохоронні органи. І мене викликали, але я не пішов, оскільки це «запрошення» не було офіційним. Ну що ж, дочекався. Вони самі прийшли до мене. Забирають всю документацію. Про все це уже розписали деякі Інтернет видання (1 2 3 4 5 6 6 7 ...). Спілкуючись із оперуповноваженим Банк В.В. (відділ по відмиванню коштів) переконався, що вони дійсно вважають мене організованим злочинцем (!!!) . Більше того, він (співробітник УБОЗу) повідомив, що він збирався до мене із спец підрозділом «Сокіл» (!!!). Коротше, я в шоковому стані. Уже трохи відійшов і розговорився, заспокоївся. Один із правоохоронців сидить і ще пише, складає протокол, переписує назви і номери всіх документів за 2004 рік. Йому ще довго сидіти… він вже навіть зрозумів, що сьогодні він з цим всім не справиться. Допише одну із моїх «папочок» і продовжить в понеділок після допиту, на який зараз вручить мені повістку.
Весело…
Точніше зовсім не весело… 8(
Принади надолонника
Вже багато прочитав про мій Pocket PC. Побачив, що він на сьогоднішній день по параметрам досить «крутий». Замовив для нього флешку на 2 Гб. Поставив українську розкладку клави. Поставив прогу, яка розпізнає російське письмо. Знайшов непоганий сайт по КПК і вже настроїв Інтернет GPRS через СиніЗуби і мобіл. Все працює і дуже гарно. Ціни, звичайно «кусаються» ( 1$/Мб), але все ж приємно, що тепер можна відкрити любий Інтернет ресурс (флеша немає :-\ ). Вивчаєм далі...
P.S. Не дивуйтеся з назви теми. З рос. "Прелести наладонника" перекладав не я %)))
Найпопулярніший ресурс Закарпаття
Можливо не в самому Закарпатті, але по Україні – це точно. Сьогодні на сайті Вісник.info рекордна кількість відвідувачів близько 1100 унікальних хостів. Важко описати почуття. Чи то самозадоволення, чи гордість, чи ще щось, але почуття хороші. Це велике досягнення. Принаймні для мене – це точно. Завтра п’ємо шампанське!
Мій перший КПК
Приїхав таки мій Pocket PC!!! Довго він до мене добирався, але ж таки добрався! Ще одна нова дорога цифрова іграшка. Хоча. Що це іграшка – спірне питання. Обійшлася мені вона в пару електронних листів і 7 грн. 40 коп. за доставку. Тепер є ще один «чорний ящик» до якого треба перелопатити масу інформації. А ще оскільки я вважаю себе програмістом , то цієї інформації буде на порядок більше, ніж для рядового користувача.
Перші враження позитивні. Легенький (170 г) і маленький, менший ніж я думав, значно. Шустрий (520 МГц). Камера слабенька, хоч і 1,3 Мпікс. і вспишка, але знімки зовсім не задовольняють (на те в мене є непоганий цифровик)… Зате порадував диктофон, слоти для розширення пам’яті, екран, тачпад, сумка, підставка і купа інших приємних дрібниць. В загальному – вражень дуже багато. Як перший комп’ютер, машина… Та ще й практично «на шару». %)
Лічильник
Зробив сьогодні першу версію першого свого лічильника на сайті «Вісника». Задоволений. Словами не передати. Ще добрячий об’єм нових знань і перелопаченої інформації. Пора відпочити. Завтра ж треба буде робити відображення цієї статистики… :))) Програміст – це, здається, діагноз…
Записів: 1613 Коментарів: 2322 Фотоальбомів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.