Про політику…
Хоч і не хотілося тут про це писати, але мене сьогодні у такому звинуватили, що не можу. Справа в тому, що вибори моя сторона програла. Не знаю як там буде далі, але судячи з усього, що поразку прийнято. Хоча багато хто каже, що тепер можна апелювати тими ж самими доказами, якими апелювали опоненти, але думаю, що сторона, погляди якої я поділяю, розумніша і цього робити не буде.
Можливо навіть так і краще. Тепер ПОЛОВИНА населення України (чи як вони себе називають „відроджена нація”) отримали той уряд який хотіли, отримали свого месію. Будемо спостерігати, що з того, що наобіцяно (навішано лапшу на вуха) буде зроблено, якщо взагалі щось добре буде зроблено. А ми/я (оскільки тепер можна нас/мене повноцінно рахувати опозицією) будемо нагадувати народу і їх „лідерам” що вони обіцяли зробити і що роблять.
Останні новини Ви завжди зможете прочитати у виданні .„Вісник”. Заходьте. Обіцяю що буде цікаво.
Прикро, звичайно, що від свого вибору, постраждає сам виборець, але не біда. Як написав хтось на форумі того ж самого видання, нехай ще трохи „чубів полетить”. Можливо це хоч чому научить цей народ
Коментарів [1]
Nat
27 грудня 2004 | 22:41

я за последние недели две уже полностью отказываюсь обсуждать политику. НАДОЕЛО. как я в последнее время часто повторяю - я занимаюсь бизнесом, и времени митинговать и творить чудеса у меня нету. но дело не в этом и сказать я хотела не об этом. Еще после второго тура мой друг мне заявил: мы с тобой по разные стороны баррикад. эт было сказано потому что я выразилась что я не верю тем сказкам которые нам рассказывают кандидаты - ни один, ни другой. И знаю что подобные вещи происходили не только между друзьями но и в семье и т.д. Глупо. Каждый имеет право на свое мнение и каждый отстаивает свою точку зрения. я конечно своему другу устроила торнадо. но тем не менее... Несмотря на знакомство . которое длится уже пару лет, я превратилась в врага только потому что я не ходила на митинги и не обзывала тех кто поддерживал Януковича.Теперь новый президент и что дальше???
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.