Море!!!

Попередня картинка моря і будиночка, нагнала на мене спогади про поїздку на море минулим літом. Про таку подорож (це була справжня подорож) можна тільки мріяти. Ми на машині об’їхали майже все узбережжя Криму. Кожного дня ночували на новому місці, пляжі, в палатці. Це було здорово. Словами не передати. А ще під впливом фільму «Достучатся до небес» (хто не бачив - рекомендую). Тим більше, що море бачив я вперше. Можу лише побажати і вам такого відпочинку. Шкода, що він тривав зовсім не довго, всього кілька днів і раптово припинився.
Якщо вдасться, то поїду кудись цього літа за кордон відпочити.
P.S. Да, до речі, майже забув, фото тут. Гарантую, спокійним ніхто не залишиться. :)

Коментарів [3]
Dysi
10 червня 2005 | 14:21

'Ты не был на море? На Небесах только и разговоров что про море…'
('Достучаться до Небес')
, а в Венгрию не едь…
Shaman
10 червня 2005 | 17:34

В Венгрию не поеду... :)
Nat
10 червня 2005 | 18:24

а я все-таки поеду в Крым.. несмотря на критику многих моих знакомых и убеждение их, что отдыхать надо ехать заграницу, я хочу именно в Крым. Во-первых, там есть горы (куда я хочу подняться), а во вторых несмотря ни на что(цены, отношение и т.д.) это наш народ: может дурной, может сволочной, может нахальный, но наш, и мы друг друга понимаем. Отдыхать за границей по моему скучно. Эт мое мнение. Я предпочитаю (возможно пока что) полуэкстремальный отдых у нас))))
P.S.а если кто-то все-таки остался спокойным после фотографий с моря, добро пожаловать в горы: http://foto.mail.ru/mail/natalikolia/1
там однозначно сердце дрогнет)))
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.