Програмне

Пишу програмку для приватних підприємців і малих підприємств. Власне, програмі вже більше року і весь час щось дописується і вдосконалюється і т.д. Програму почав писати для себе, потім нею зацікавилися і я спробував її продавати. Комерційний успіх не був дуже великим, відверто кажучи. Тай не дивно – програма була не дописана і багато глюів, які я знав як обійти, а користувачі – ні. Плюс до всього, що мені не подобалося я завжди міг швидко поправити, змінити. А у користувачів цього ж не зробиш. Ну не біда. Зайнятий був зовсім іншою роботою і не приділяв проекту належної уваги.

Так от тепер, коли я безробітний і з конфіскованими документами і маю купу вільного часу повернувся дописувати програмку. Нею все більше цікавиться підприємців, які вже задовбалися шукати нормальних бухгалтерських програм. Скоро планую випустити другу версію програми, значно вдосконалену над чим і тружусь весь цей час.

Вкотре переконуюсь, що робота програміста з 80-90 відсотків складається з пошуку і виправлення своїх же помилок. Скажете безграмотність? – Можливо. Не сперечаюсь, але спочатку спробуйте самі. ;)))

Так сьогодні більша частина дня пішла на пошук незрозумілої помилки. Уявляєте? А помилка заключалася всього лиш в тому, що я забув задати індексоване поле… Мдааа. Буває. Але ж скільки коду свого ж перелопатив (заодно і помилок повиправляв %) ) і добавив коментарів до коду, щоб легше читався.

Ковбасим далі…

Коментарів [2]
Микола
09 лютого 2007 | 06:42

Добрий день! Як можна познайомитись з вашою програмкою? Тел.8-050-588-80-88.
З повагою Микола.
Shaman
09 лютого 2007 | 13:14

http://bpp.kiev.ua - сайт програми
Captcha

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.