Work
Начальнег...
Баян!
Если бы при приеме на работу к водителям относились так же, как к программистам:
-- Вакансия: водитель. Требования: профессиональные навыки управлении легковыми и грузовыми автомобилями, троллейбусами, трамваями, поездами метрополитена и фуникулера, экскаваторами и бульдозерами, спецмашинами на гусеничном ходу, боевыми машинами пехоты и современными легкими/средними танками, находящимися на вооружении стран СНГ и НАТО. Навыки раллийского и экстремального вождения - обязательны, опыт управления болидами F1 - приветствуется. Знания и опыт ремонта поршневых и роторных двигателей, автоматических и ручных трансмиссий, систем зажигания, бортовых компьютеров, антиблокировочных систем, навигационных систем (GPS) и автомобильных аудиосистем ведущих производителей - обязательны. Опыт проведения кузовных и окрасочных работ приветствуется. Претенденты должны иметь сертификаты Mercedes, BMW, General Motors, а также справки об участии в крупных международных ралли не более чем двухлетней давности. Зарплата 1500-2500 руб., определяется по результатам собеседования.
WORK
ВАТ "Закарпатгаз" набирає IT-шників.
2 вакансії девелоперів із знанням Delphi, SQL
2 вакансії спеціалістів-програмерів "1С"
1 вакансія "залізячника"

Резюме приймаються за адресою admin@zakgaz.com

P.S. з/п 300 у.о. з перспективою.
Soft
Сьогодні відніс рахунок за виконані мною роботи не від свого імені за програмне забезпечення яке написав сам і надрукований в програмі, яку написав я. (каламбур получився :))))
Може це для когось і дрібниці, а для девелопера це точно дуже приємно... )))
Lviv
В четвер їздив до міста Лева. Рекорду не побив, але за три години в одну сторону таки доїхав. :)
Машина жодного разу не підвела, трохи грівся мотор по дорозі додому, але що ви хочете від 20-ти річної БМВ, коли її заставляють обганяти новенткі іномарки?
Львів гарне місто, але я його чогось не люблю. Дуже брудно і старі будинки хоч і дуже гарні, але все одно тягне від них якимось холодом і сірістю.
І ще цікава історія. Як виїжджав, то заправився у нас за 4.50, у Львові від заправки до заправки ціни лихоманило - від 4.45 до 4.70 (!). Заправився за 4.55. Приїхав в Ужгород - тут на тій же заправці 4.65. Мдя...
"Friends"
Я став щасливим власником серіалу "Друзі" - 3 ДВД з двох сторін - більше 200 серій. Якість - повне фуфло, переклад - (рос.) ще гірше, АЛЕ...
Класний гумор! :)))
P.S. Нат, ще раз дякую!
Best things in life are FREE!
The sky
Є речі, на які можна дивитись і захоплюватись весь час...





Погода
В Будапешті - +38 градусів. А у нас який пік теператури?
Work
Відніс заяву на звільнення. Прикольно почилось: заходить до мене зранку шеф і питає як справи? Я кажу, що все нормально ... і тут з прінтера вилазить заява на звільнення... :))))
Записів: 1613 Коментарів: 2322 Фотоальбомів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.