New dish
Спробував сьогодні в столовій окрошку. Ніколи її не їв. Навіть вигляд якось мене лякав. А сьогодні вибирати не прийшлося і я спробував. Сподобалась. Наступного разу візьму цілу порцію. :)
Sad.
Заправився в суботу по 4 грн. за літр бензину. Нехай це всього лиш на 10 коп дорожче ніж було, але моральний удар це конкретний.
Задумався над тим, що живу не "по кишені". Пора починати економити і більше ходити пішки.
Attention!
Ніколи не звертав уваги на те в якому вигляді викидую непотрібні документи. Зазвичай рву їх, але думав, що і так ніхто у смітті ритися не буде і тим більше нікому не потрібні ці документи.
Та недавно зранку побачив як прибиральниця перебирає сміття і відбирає листки із хочаб однією чистою сторінкою. Насторожило. Це до когось до рук може попасти, нехай не оригінал, а копія серйозного документу...
Після побаченого, буду ретельніше знищувати все, що викидую.
Music
На вихідних надибав Неті цікавий компакт - Ноута із "Деци".
Скачав. Послухав. Сподобалось. Не так, щоб слухати постійно, а так, щоб послухати... Декотрі жарти можна навіть перлами вважати.
Як кажуть падонки - улыбнуло. )
Holidays
Вчора, коли відпочивали з друзями, відбулися дві цікаві речі: перша – я усвідомив, що треба більше відпочивати і пора вже навчитись це робити. Працюєш і чекаєш тих вихідних цілий тиждень, щось собі плануєш, чи просто хочеться кудись поїхати, чи банально виспатись, а приходять ці вихідні і ти/я по інерції продовжую працювати. Той же комп’ютер, задачі якісь, які не встиг зробити за тиждень, нові ідеї, які чомусь хочеться зробити/реалізувати щонайшвидше. А потім швидко настає понеділок і тут уже усвідомлюєш, що зовсім не відпочив, а крім себе винити і немає кого.
Друга цікава ситуація, що була вчора ввечері – захожу в бар Леон. І одразу зі мною вітається офіціант, я його не впізнаю, але з поваги вітаюсь і відповідаю на його питання.
- Як Ваша практика? – питає він.
- Практика? Яка практика??? (тут я вже думаю, що мене точно з кимось попутали)
- Ви ще працюєте в школі? Як Ваші справи?
- Ні. Давно вже не працюю там…
І тут мене «осинило» - передімною стояв мій учень – на голову вище за мене, пузо – 4-5 міс. І до мене на Ви. Відверто, я був у невеликому шоці. А він продовжує:
- Ви зовсім не змінилися.
- Зате ти змінився…
Потім ще хвилин 5-10 відходив після цієї ситуації…
The Finnish folklore
:))))))))))))))))))
New soft
Обновив собі ICQ до версії 5.1 та The Bat до версії 3.8. В останній ніяких змін не відчув/побачив. А в АСІ з’явились нові приколи, які перераховані, якщо відкриєте посилання. Особливо сподобалась флеш-анімація і кряк, який грамотно убирає всі банери при цьому на головному вікні не залишається і сліду від цих банерів.
В загальному - качати всім! )
Ще фото
Ще два гарних фото з поїздки, що описував в попередньому пості.
У Мукачеві біля монастиря.

Небо.

(с) _lioness_aa)
Valley of Narcissi
Майже 70 відбірних фото з поїздки по Закарпаттю. Головна мета - відвідати Долину нарцисів. Про саму долину говорити не буду. Все вже написано тут. Скажу лише, що був дуже розчарований станом самої долини. Потім ще вилізли і облазили Хустський замок. Сподобалось. Фото всі в перемішку, бо фотографії робилися трьома камерами і трьома людьми - відповідно і копірайти належеть Аллі (AKA _lioness_aa), Андрію (AKA good-samuraj) і мені.

Записів: 1613 Коментарів: 2322 Фотоальбомів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.