Mood
Десь другий чи третій вечір себе ловлю на поганому настрої. Прокидаюсь завжди в хорошому. А вже під кінець робочого дня - з того настрою нич. Думав, що то просто втома і перестав брати роботу додому. Сьогодні в же під обід настрою немає. Може це просто хандра чи депресняк якийсь, чи все ж таки втома??? Я ще розумію якби зимою чи восени таке відбувалось. А літом таке буває?
ICQ
Знайшов в новій версії АСІ де можна вибрати смайлики попередньої версії. Це, напевно єдине, що мене не влаштовувало в останній версії. А ще не знаю як робити пошук по історії чи такої функції взагалі немає? Хто знає?
Kids
Дети - цветы...
ЧМ2006-Праздник для всех.
ЧМ2006-Праздник для всех.
Футбол
Українська збірна - молодці!
Вітаю всіх з перемогою!
Перед збірною знімаю капелюх. :)
Holidays
Вчора їхав у Воєводино. Кому не дзвонив - всі були чимось (чи кимось) заняті. Вже як виїжджав з Ужгороду - передзвонив ще одному товаришу. Він збирався в Дідово на озера. Я не довго думаючи розвернувся і туди теж махнув.
Поплавали, пива випили і т.д. Народу там, маю замітити, було дууууууже багато. Хоча треба сказати, що почали більше окультурювати те місце. Досить чисто (вода в тому ж числі). Берег напроти розбитий на сектори (від 30 до 50 грн. за добу). Відпочили не погано, пива випили теж не мало. Згадали і студенські роки - знову була відкрита криша, з неї одне тіло, із занніх дверей з вікна - інше (крики, сміх, і т.д.) В загальному - супер. Правда поїзка була не тільки по асфальту, а і по грутовій дорозі.
В результаті: згоріли на нич (я до плечей своїх доторкнутись не можу), получив сонячний удар, мене укусило мохнате полосате чкдовисько (наступив на осу), пробив середній глушак, тепер у мене такий звук з машини, що боюсь біля гаїників проїжджати. Ну і звичайно незабутній вихідний. ;)
Humor
Два анекдоти, які мені дуже сподобались... )))
+++
– Вчора сказав матері, що одружуюся. Так вона свиню заколола…
– Шо, вже до весілля готується?
– Нє, псіханула просто…
+++
Застряг хлопець в ліфті, натискає диспетчера. Чує:
-Якщо ви бажаете розмовляти українською мовою, натисніть 1, если вы
хотите разговаривать на русском, нажмите 2.
Хлопець подумав і натиснув 2, і чує: - Ну що, москалику, застряг...
Google Eаrth
Думаю вже всі знають проект і програму Google Eаrth, або принаймні вже чули. Давно хотів спробувати її в ділі і подивитися на своє місто із супутника.
Щойно спробував - просто клас! Я вражений. Дах мого будинку - на весь екран. Чіткість і сама програма - просто супер.
Правда знайшов і мінус. Цікаво як часто оновлюються там дані? Чи це вже платний сервіс?
Просто міст, що вже в Боздоші давно добудований - там ще лиш половина його... ))
Work
Під час розмови народилась істина:
"Не сиди довго на роботі - воно ще ніколи не оправдовувало себе..."
З.І. Пішов додому... )))
Записів: 1613 Коментарів: 2322 Фотоальбомів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.