Billy
Позавчора в новинах дивився, візит президента КНР до США. Порадувало те, що перший візит він зробив до апартаментів Білла Гейтса. А ще звернув увагу як постарів набагатший бізнесмен у світі.

Next question

Що це за девайс і для чого він?
П-і-і-іп… Час пішов.
Presents and gifts

Такий девайс може бути хорошим подарунком на день народження. ;)
Software
Скачав недавно новий офіс – MS Office 12 (2007) Pre-Release. Враження: в очі кидається зовсім нова програма. Зовсім нове вікно, нове меню (яке тепер у вигляді закладок) і взагалі все нове крім самого листка на якому тайпаєш. Спочанку навіть довелось шукати кнопку друку. Скоріш за все вікна нового Windows теж будуть такими, але не будемо загадувати – офіс завжи відрізнявся своїм меню, барами і т.д. Як уже казав, як такого меню вже і не немає. Все посортовано. Є одна здорова кнопка зліва – коли тасните випалає меню з найбільш важливими функціями і такі ж винесені у вигляді невеликих кнопок зправа від цієї кнопки. Нижче всі кнопки розтавлені по групам, а групи в закладки. Оригінально і зручно, але звикати всеодно треба. Тепер точно будуть з’являтися нові компоненти для програмування з заголовками «меню в стилі Office 12».
Щодо решти – оформлення мені дуже подобається. Все зроблено в приємних для очей біло-голубих, грязно голубих тонах. Працювати приємніше, та й став Офіс ще розумнішим.
До мінусів можу віднести лише те, що треба чекати російської версії програми і ще треба розібратися з перевіркою орфографії української, оскільки я страшенно неграмотна людина, а він (Ворд) відмовляється підкреслювати неправильні слова. (
Amazing
Дуже рідко буває так, що зранки (чи взагалі будь-коли) захожу в ICQ і там нікого немає. Зараз саме такий момент. :)
Свято наближається?
P.S. Що ще цікавіше, поки писав цей пост – ніхто і не з’явився. Гм… Може АСЯ глючить?
Work
Вдалося настроїти мережу з однією із філій в іншому районі так, як я давно хотів і мріяв. Зробив для них піддомен, налаштував пошту, пустив Інтернет (на який ведеться облік!), настроїв там MS SQL Server так, що звідси маю доступ (тепер можна робити реплікацію бази даних з філією), а також маю віддалений доступ до сервера, що знаходься там. В загальному настроїв firewall на роутері на FreeBSD, MS SQL Server 2005, Win2003 Server, NAT і проксі сервер. Радості – неміряно! Довольний як слон! Так, якби екзамен здав… )))
Жаль, що нікому оцінити… Та й по великому рахунку, крім мене, нікому і не потрібно.
Immigration
13-го подав документи. Ця дата має бути зафіксована. :) Сказали 5 місяців не турбувати взагалі, а розгляд справи до отримання візи займає від 18 до 24 місяців.
Не обійшлося і без пригод. Але не будемо думати про погане. ;)
The announcement
ВАТ «Закарпатгаз» візьме на роботу спеціаліста добре знаючого 1С.
Good software
Kerio WinRoute Firewall
Release history
Version 6.2.0 - March 23, 2006
+ Bandwidth Limiter

Це те, що невистачало цьому продукту дуже. Тепер він повнофункціональний і можу посперечатися, що ставить всі інші "на лопатки".
Записів: 1613 Коментарів: 2322 Фотоальбомів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.