History
Детям 60-70-80-х посвящается.

Почитайте, не пожалеете.
The photo


...You're simply the best, better than all the rest, better than anyone,
Anyone i ever met, I'm stuck on your heart, I hang on every word you say...


(C)Zabegin
Internet
Цілий десь сьогодні бідкаюсь на Інтернет. Вроді він і є, а така швидкість, що і бажання пропадає будь-що відкривати. Думав до кнця дня ситуація поміняється. Ага… - даром все.
І тут мені «стукнуло» в голову перевірити свій фаєрволл. І що? – Я сам себе обмежив в користуванні – та ще й так хитро… Ех…
Ну нічого, вік живи – вік учись…
Hairstyle
Знайшов салон і людину, яка стриже мене нормально. Тепер «машинку» можна відкласти «кудись далеко». Вже і не пам’ятаю скільки років стригся сам. Надоїло. 0:)
Holidays
В неділю їздив до рідні в село. Все сподобалось.
Найбільше вражень, звичайно, він прогулянки на коні. Покатався здорово. Рідня правда була вражена – звідки це я знаю конем керувати і чому так впевнено сижу. :))
А ще потім добив – у нас (в Ужгороді), кажу, півгодинки покататись – 60 грн. На що одержав відповідь, що за 60 грн. мені коня б на цілий день віддали. Я не довго думаючи – «по рукам!». І почала зріти ідея вибратися в гори з друзями – приїхати, покататись на коні, заночувати під лісом, полазити по горам і т.д. Як вам ідея, а?
(Фото...)
Nostalgic
І знову ностальгічне.
Найшов на одному із компактів легендарний Mortal Kombat 3. Не стримався, щоб не запустити і спробувати пограти. ))
Знайшов диск з ФАТ32, двічі відформатував дискетку під ДОС, підключив клаву ПС/2 (УСБ під ДОС не працює). В результаті таки вдалося запустити гру, але без звуку.
Нічого, все одно неміряно спогадів. )))
(Пограв трохи Сайраксом, Шивою, Кабалом, Сонькою, Кано)
І знаєте що? – В цю гру я б і зараз з кимось зіграв. )))
My history - RAVE
Роблю далі порядок серед компактів. Хочу перекинути все на ДВД. Ось що нарив. На лиці до цих пір посмішка.
Виставляю лист в ЖЖ. Може ще хтось згадає як ми писали цього листа. Я вже і не пам’ятаю точно для чого ми це робили. Здається, адресували його друзям з паралельних курсів, які доводили, що краще важкого року і металу нічого немає. )))
(Дата файлу 17.12.1997)

Объективный взгляд на рейв

Согласно теории великого английского ученого XIX столетия Чарльза Дарвина жизнь на нашей прекрасной Матушке-Земле эволюционировала от простого к сложному, от примитивного к совершенному. Бактерии… Пресмыкающиеся… Ящеры… Млекопитающие и, наконец, высшая форма духовной и физической организации – Человек.
Шум трепещущей на ветру листвы; волн, разбивающихся о каменистый берег; мелодичная трель птиц натолкнула человека на мысль о создании собственных шумов, обладающих ритмом, тактом и мелодией, которые он впоследствии назвал музыкой. Для этого он изобрёл музыкальные инструменты. Они тоже развивались от примитивного к совершенному. С каждым выдающимся изобретением в области музыкальных инструментов появлялся новый стиль музыки. Спустя некоторое время после изобретения компьютера возник RAVE, который за короткое время завоевал сердца миллионов.
Наряду с Rave-исполнителями, такими как: The Prodigy, Scooter, Marusha, Dune, The Chemical Brothers и многими другими, представители рок культуры 80-х, и не только они, пришли к выводу, что нельзя оставаться на одном месте, а нужно идти в ногу со временем.
U2, Depeche Mode, David Bowie, C-Block и целая плеяда других восприняли прогресс и выпустили диски с элементами прогрессивной музыки (рейва).
Негоже представлять себе рейв как бесконечный и монотонный гул ударов. Большинство людей судят о рейве по нескольким отдельно взятым примерам, кои могут и не являться шедеврами данного музыкального направления. Истинные меломаны, отдающие предпочтение рейву, року, репу, классике или чему-нибудь иному, осознают, что у каждого стиля есть свои плюсы и минусы.
И, в заключение, мы хотим обратится к тем псевдоценителям музыки, которые постоянно пытаются втоптать рейв в грязь. Мы не просим их уважать этот стиль, но хотим, чтобы они не унижали его. Любая нездоровая критика в адресс какого-либо направления в музыке не только задевает его поклонников, но и не делает чести критику.

PayMaster, Moric & Shaman
My history
Скачав програму, яка читає погано записані диски. Дай, думаю, може прочитає мій перший записаний компакт, який я вже декілька років не міг нічим прочитати.
Програма показала, все відновити може, але щоб зберегти – попросила гроші. Я спробував поламати, але не знайшов серійника. Руки вже майже опустились і спробував просто скопіювати. І що… диск скопіювався, як тільки-що записаний.

Скільки цікавих речей я знайшов на цьому диску… Все і не описати. Перші скановані фото, музика в міді, книжки в .тхт, файли ФІДО (списки моєї 10 ноди і списки всіх нод Ужгороду), інстали вінди 95 (першої), офіса сьомого, ДОСа 6.22, Волков Коммандер… багато цікавого.
Із програмування – асемблер, борланд паскаль, фокспро, С, Basic, QBasic.
Із ігр - Lotus, Dyna, Balls, VPool, Marriage.

Ще один цікавий факт – цього року виповнюється 20 років Enchanted Castle BBS (SysOp: Andrew Kovach). Це ціла історія…
Fun
Сидя за столом, поднимите правую ногу от пола и делайте круги по часовой стрелке. Теперь, продолжая делать это, правой рукой нарисуйте в воздухе цифру 6. Ваша нога изменит направление, и вы ничего не сможете с этим сделать.
Записів: 1613 Коментарів: 2322 Фотоальбомів: 2322 Журнал існує з 15 грудня 2004 р.